





Urban Public Administration and ServiceS Innovation for Innovative Urban Mobility Management and Policy

Kick-off Meeting Program

Beijing Jiaotong University 10th October, 2019





















UPASS kick-off meeting

14:00 – 18:00, Thursday, 10th Oct, 2019 1ST Conference Room, Jiaoda S&T Building **Location:**

Timeslot	Content				
14:00 – 14:15	> Registration / Tea time				
14:15–14:30	 Welcome & Who is who? Moderator: Meng Xu (BJTU) 				
14:30 – 15:00	 Project management introduction Research progress I (30-min) Progress of each Task, including Academic team (involvement of young researchers) Subproject aims, conceptual framework, methods, and data Expected outcomes and linkage with other subprojects Time plan User group (who uses the research outcomes) Moderator: Eric Verhoef (VU) 				
15:00 – 15:30	 Research progress II (30-min) Progress of each Task, including Academic team (involvement of young researchers) Subproject aims, conceptual framework, methods, and data Expected outcomes and linkage with other subprojects Time plan User group (who uses the research outcomes) Moderator: Simon Shepherd (ITS) 				
TEA BREAK (15-min)					
15:45 – 16:15	 Research progress III (30-min) Progress of each Task, including Academic team (involvement of young researchers) Subproject aims, conceptual framework, methods, and data Expected outcomes and linkage with other subprojects Time plan User group (who uses the research outcomes) Moderator: Meng Xu (BJTU) 				











	N D 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
	Research progress IV (30-min)
	Progress of each Task, including
	- Academic team (involvement of young researchers)
16:15 – 16:45	- Subproject aims, conceptual framework, methods, and data
10.15 10.45	- Expected outcomes and linkage with other subprojects
	- Time plan
	- User group (who uses the research outcomes)
	Moderator: Xiqun Chen (ZJU)
	> Research progress V (30-min)
	Progress of each Task, including
	- Academic team (involvement of young researchers)
16:45 – 17:15	- Subproject aims, conceptual framework, methods, and data
	- Expected outcomes and linkage with other subprojects
	- Time plan
	- User group (who uses the research outcomes)
	Moderator: Kai Xian (BTI)
	> Research progress VI (30-min)
	Progress of each Task, including
	- Academic team (involvement of young researchers)
	- Subproject aims, conceptual framework, methods, and data
17:15 – 17:45	- Expected outcomes and linkage with other subprojects
	- Time plan
	- User group (who uses the research outcomes)
	Moderator: Yacan Wang (BJTU)
	Summary and future plansSummary of the kick-off meeting
	·
	- Next congregation (time & place)
	- Mid-term workshop (time & place)
17:45 – 18:15	- Website
	- Position paper
	- Joint special issues in scientific journals and joint sessions in
	conferences
	- Reaching-out
	- Other issues?
	Moderator: Meng Xu (BJTU)/Eric Verhoef (VU)











Notes











Notes



U-PASS Web Portal (Chinese): http://upass.bjtu.edu.cn

U-PASS Web Portal (English):

https://sbe.vu.nl/nl/afdelingen-en-instituten/spatial-economics/research/projects/u-pass/index.aspx

JPI Urban Europe:

https://jpi-urbaneurope.eu/project/u-pass/

Contact: Tan Guangyu 18125742@bjtu.edu.cn

Tian Hang 18120887@bjtu.edu.cn Xue Qiuju 18120921@bjtu.edu.cn